Veel Gestelde Vragen

Wat voor kwaliteit mag ik verwachten?
Als Accountant-Administratieconsulent zijn wij aangesloten bij onze beroepsorganisatie NBA, hetgeen borg staat voor een hoge kwaliteit van ons werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorschriften en regelgeving met bijbehorende toetsingen en tuchtrecht en aan verplichte permanente educatie.

Verstrekt u controle- of beoordelingsverklaringen bij de jaarrekening?
Voor kleine ondernemingen is een dergelijke verklaring niet verplicht, Accountantskantoor Het Gooi verstrekt daarom uitsluitend samenstellingsverklaringen.
Heeft u toch behoefte aan een controle- of beoordelingsverklaring dan schakelen wij daarvoor collega’s in.

Kunt u met mijn financiële pakket uit de voeten?
Wij werken zelf voornamelijk met geavanceerde software van Unit 4. Het is voor ons het prettigst als u met de online versie van het pakket van Unit 4 werkt want dat sluit direct aan op onze rapportagesoftware, maar als u met een ander pakket werkt is dat geen probleem.

Moet ik mijn belastingaangifte al voor 1 mei inleveren?
Wij kunnen als uw belastingconsulent uitstel verzoeken voor het inleveren van uw aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Wat kost dat?
Dat is afhankelijk van de omvang en aard van de werkzaamheden en de kwaliteit van de aangeleverde gegevens. Wij spreken het liefst tevoren een vaste vergoeding met u af voor de reguliere werkzaamheden, dan weet u precies waar u aan toe bent: geen verrassingen, geen kleine lettertjes.

Wordt Accountantskantoor Het Gooi mijn accountant?
Maak een afspraak voor een kosteloos, geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met Andy Slokker AA, accountant-administratieconsulent en directeur van het kantoor.